Doar Un Idealism Naiv

începe, ca întotdeauna, cu o speranţă. Ca şi cum de data aceasta…te asteaptă altceva….la capătul tunelului? nuuu…nu există niciun capăt pentru tine acum. pentru că nu îl vrei. Aceeaşi speranţă că viaţa ţi-a întins acea unică pârtie spre fericire. Fericire?….sensul vieţii, pentru că, odată cu fericirea, realizezi misiunea supremă. Te naşti ca să fii fericit.

Revenim.Mândrie. Deoarece gândeşti în permanenţă raţional. Eşti sigur că tot ce decizi e corect şi fiecare secundă în care respiri este o lecţie. Iar atunci, când îţi permiţi să fii atât de naiv, încât să crezi că eşti îndrăgostit, când eşti atât de slab ca să crezi că cineva ţi-a schimbat viaţa într-o secundă, secunda nu mai devine lecţia…pentru că secunda nu mai este a ta.

Ai cedat-o.

Ai dăruit-o.

Ţi-a furat-o.

Începând cu clipa în care timpul tău îl dărui acelui cineva ca pe un trofeu scump (ahh….şi cu ochii închişi uiţi că e scump doar pentru tine), te alimentezi cu un singur gând. unul singur. că viaţa ţi-a dăruit, în sfîrşit, ceea de ce ai avut nevoie până acum. Şi începi să-ţi dărui treptat, de bunăvoie, sufletul, neînţelegând că, în ultimă instanţă, singurul om care va avea nevoie de el…eşti chiar TU.

Un idealism naiv, ca şi cum povestea voastră e unică, ba mai mult, superioară ca profunzime decît toate celelalte…şi ale celorlalţi. Ajungi sa crezi în asta cu toate fibrele trupului tău, fără să realizezi….

… că prin venele fiecăruia curge propria sa Poveste…

Posted on august 14, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. ihu.
    in sfyrsit cv a la Lynna^^

    tzi`ai revenit, scumpo!?
    [abt „scumpo”. it`s no curse, don`t worry xD

  2. nu stiu 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: