SĂRBĂTORI FERICITE!!!

Citîndu-l pe Gabriel Liiceanu, care ne spune că : „Te poţi întîlni cu cineva în idee; a înţelege asemănător sau la fel un lucru îşi dă încredere că felul în care ai gîndit este corect şi faptul acesta te poate propulsa.”, pot spune că faptul că suntem alături, în fiecare an, este deja o propulsare pentru fiecare dintre noi.

Este meritul nostru că suntem împreună în toiul sărbătorilor de iarnă, care au menirea să ne apropie, să ne unească şi să ne ajute să realizăm că suntem, în primul rînd, oameni şi fraţi şi este datoria noastră să vrem să trăim în armonie în societate, şi în armonie cu noi înşine.

Să luăm din lumina sufletului nostru şi să o dăruim celor legaţi sufleteşte noi şi celor care ne înconjoară. Să devenim mai buni, mai sufletişti, mai toleranţi, mai receptivi, mai mărinimoşi. Fie ca farmecul sărbătorilor sfinte să ne amintească de spiritualitatea şi de rostul nostru.

Vă doresc să vă deschideţi inima şi să lăsaţi bucuria şi împlinirea să vă încălzească sufletele. Fie ca îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gîndul curat să fie cadoul cel mai de preţ pentru cei dragi, iar liniştea, armonia, satisfacţia reuşitelor, fericirea de a fi alături, sănătatea şi bunăstarea în căminele dumneavoastră să nu cunoască limite.

SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!

Posted on decembrie 27, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: